DieselTechnic start portal voor distributiepartners

Het nieuwe Partner Portal biedt toegang tot het complete assortiment van Diesel Technic, wat meer dan 30.000 onderdelen omvat. De onderdelen kunnen volgens Diesel Technic eenvoudig gevonden worden aan de hand van onderdeel- en referentienummers, artikelnamen, grafieken en verschillende selectiefilters. Ook is het mogelijk om in het Partner Portal te zoeken naar passende onderdelen op basis van merk en model van het betreffende voertuig.

De zogeheten beschikbaarheidsindicator berekent de goederenvoorraad in real-time, zodat distributiepartners altijd een actueel overzicht hebben. Het Partner Portal biedt met de snelle bestelfunctie de mogelijkheid om CSV-bestanden te importeren en benodigde onderdelen gemakkelijk en direct te bestellen.

Vanuit het Partner Portal kunnen distributiepartners productgegevensbladen direct aan hun klanten versturen en hen daardoor nog doelgerichter adviseren. De knop “Feedback” maakt het voor hen mogelijk om onmiddellijk feedback over producten te geven. Ook de bestelling van onderdelencatalogi en binnenkort ook die van promotieartikelen is eenvoudiger.

Nieuw is het Info Center van het Partner Portal. Hier krijgen distributiepartners een overzicht van de complete orderafwikkeling en de verzendstatus. Ook kunnen ze hier inkoopgroepen beheren, leveringsadressen zelfstandig creëren en gebruikersinstellingen wijzigen.

Distributiepartners van Diesel Technic  krijgen desgewenst een persoonlijke introductie tot het nieuwe systeem. In de toekomst worden nog andere nieuwe en innovatieve functies in het Partner Portal geïmplementeerd, belooft Diesel Technic. 

DEEL HET

Meer over...