Den Hartogh en TIP breiden samenwerking uit

Den Hartogh Logistics en TIP Trailer Services hebben afgelopen maanden hun bestaande partnerschap verder uitgebreid. Volgend op de bestelling van 100 ADR-chassis begin 2017, voegt de in Rotterdam gevestigde logistieke dienstverlener nog eens 143 lichtgewicht ADR-chassis toe aan haar 1000+ chassisvloot. Toegenomen drukte in combinatie met innovatie en de veiligheid zijn belangrijke redenen voor Den Hartogh om de nieuwe chassis toe te voegen aan de vloot.

Verbeteringen

Daarnaast is voor Den Hartogh Logistics innovatie een belangrijk aspect. “Wij zijn doorlopend bezig met het doorvoeren van verbeteringen. Daarmee bieden we onze klanten pro-actieve en creatieve oplossingen voor diverse logistieke uitdagingen.” De nieuwe 20ft chassis sluiten hier goed op aan: “De chassis zijn uitgevoerd met de nieuwste technologieën, zoals een laag gewicht en de veilige achterinstap. De chassis zijn een aanvulling op de al bestaande vloot en worden gelijkmatig verdeeld en geregistreerd in Italië, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Daarmee kan Den Hartogh Logistics flexibel en adequaat inspelen op de snel veranderende vraag van consumenten in Europa”, voegt Kuper toe.

Groei op Europese markt

Net als Den Hartogh Logistics wil TIP graag flink groeien in Europa, zowel organisch als door gerichte acquisities. TIP is daarom verheugd Den Hartogh Logistics te mogen ondersteunen bij de realisatie van hun sterke Europese expansiestrategie. "Met ons Europees dekkende en continue groeiende netwerk van eigen vestigingen en service providers sluit TIP perfect aan op de activiteiten en internationale organisatie van Den Hartogh Logistics. We spreken de taal van de landen waar Den Hartogh actief is. Dat stelt lokale teams instaat de centraal gemaakte internationale afspraken perfect op te volgen."

DEEL HET