DAF XF480 FTN voor Kisjes Transport & Verhuur

Kisjes Transport & Verhuur uit Apeldoorn heeft weer een 'nextgen' DAF aan de vloot toegevoegd. Deze keer is het een XF480 RTN 6x2 trekker met een Hiab X-HiPro autolaadkraan.

Om precies te zijn is het een Hiab X-HiPro658EP-6 autolaadkraan met een maximaal bereik van 17 meter. Los meegeleverd is een 2x uitschuifbare glasjib, waardoor het bereik met nog eens ca. 6,2 meter verlengd wordt.

De DAF is voorzien van een JOST schuifschotel, een 40mm vangmuilkoppeling achterin het chassis alsmede een afzetbare laadvloer, welke voorzien is van diverse rongpotten, rongpotrijen en sjorogen.
Onder het randprofiel zitten een 4-tal RVS gereedschapskisten, waarbij onder de kist welke links tussen as 2 en 3 zit een stempelplaat van 1000x1000x40mm zit opgeborgen.
 
Verder is de truck uitgerust met 2 RVS kisten waarvan 1 met 2 uitschuiflades, kettingbakken aan de achterste steunpoten, RVS uitschuifbare kisten tussen het tandemstel, 4 RVS stempelrekken, een RVS lichtbak voorzien van ronde LED verlichting, LED zijmarkeringslampen in het randprofiel, aluminium afdekplaten en spatschermen in kleur gespoten, diverse werklampen en breedtemarkeringsborden. Een 2-delige ladder is rechtsvoor bij de kraan op te bergen.
 
De DAF werd opgebouwd door FBS Bedrijfswagenservice in Apeldoorn.

DEEL HET