D-TEC introduceert nieuwe verkooporganisatie

D-TEC Trailers Benelux is de nieuwe verkooporganisatie voor de trailermerken D-TEC, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl. 'Met de overname van VB Trailerbouw door de Vlastuin Group is het een logische keus om de verkooporganisaties samen te voegen', aldus Gerrit van Vlastuin, directeur Vlastuin Group Bedrijven.

'Met de start van deze nieuwe verkooporganisatie willen wij ons vooral richten op de verkoop en handel van nieuwe en gebruikte trailers, inclusief leasing, verkooponderdelen en service-support. Wij staan hierbij open voor andere merken en/of producten, zolang deze passen binnen ons beleid: robuust, kwalitatief en onderscheidend zoals de huidige merken D-TEC, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl', vult Cor van Bergen Bravenboer, operationeel manager bij D-TEC Trailers Benelux, aan.

Transport Compleet 

De introductie van D-TEC Trailers Benelux vindt plaats op de Transport Compleet in Hardenberg. Van Bergen Bravenboer: 'We hebben een gezamenlijke stand met onze verschillende merken. Een kipper van Bulthuis staat op de stand en op het buitenterrein kunt u een Carnehl-oplegger bekijken. Onze verkoopmedewerkers verwelkomen u graag op stand 543!'

DEEL HET