Cor van Bergen Bravenboer vertrekt bij D-TEC

Vanaf 1 december a.s. zal Cor van Bergen Bravenboer niet langer werkzaam zijn bij D-TEC als Operationeel Manager. In goed onderling overleg i.v.m. persoonlijke omstandigheden in combinatie met de effecten van de coronacrisis, heeft de overdracht van zijn taken sinds 1 september jl. reeds plaatsgevonden.

Van Bergen Bravenboer bouwde een grote staat van dienst op in de trailerwereld. Eerst TIP, later Thermo King en weer later nog enige tijd bij TIP waarna hij aan de slag ging bij D-TEC. Dat was op een mooi moment, waarbij D-TEC de productiecapaciteit in Kesteren flink uitbreidde, een agrarische divisie aan het bedrijf toevoegde, Vogelzang-Bulthuis in Bedum overnam en internationaal ging samenwerken met Kraker Trailers op verkoopgebied. Ook werd de afgelopen jaren het productaanbod van D-TEC flink uitgebreid met bijvoorbeeld kippertrailers.

Van Bergen Bravenboer verzekert dat hij de branche niet helemaal verlaat, maar dat een vaste betrekking er niet meer in zit. Op de foto Van Bergen Bravenboer op de laatste BedrijfsautoRAI, waar D-TEC de Innovation Award won, in 2017.

DEEL HET