Carrosseriebouwer Burgers met eigen stand naar IAA

Carrosseriebouwer Burgers heeft flink succes met z'n dubbeldeks trailers. Volgend jaar moeten er veel meer gebouwd worden dan dit jaar. Om de klantenkring te verbreden, neemt Burgers Carrosserie met een eigen stand deel aan de IAA van komende september.

Burgers Carrosserie toont in Hannover de bekende gesloten dubbeldeks trailers die in Nederland al voor diverse bekende klanten geproduceerd wordt. Deze trailer biedt de gebruiker een aantal directe en concrete voordelen, zoals maximaal volume en een lage kostprijs per gereden kilometer. De aerodynamische vormgeving van de trailer met luchtgeleidingsstrips en zijwanden tot 200mm boven het wegdek zorgt volgens Burgers bovendien voor optimale energiebesparing.

Ook de Double Deck-trailer wordt, zoals de markt gewend is van Burgers, op klantspecificatie gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld geconditioneerde Double Deck-trailers voor transport en distributie van koel- en of vriesproducten, eventueel met verschillende compartimenten. De Double Decks bieden diverse oplossingen voor be(ont)laden. Tevens wordt de opbouw uitgevoerd in Plywood of met  schuifzeilen.

Burgers’ Double Deck-trailers hebben een lengte van 13,6m en een hoogte van maximaal 4m. De Double Deck kan ook in een kortere, zogenaamde city-uitvoering worden geleverd: deze is 11,35m lang en heeft twee gestuurde assen. De Citytrailer in Plywood is één van de voertuigen die op de IAA worden getoond.

DEEL HET