Broshuis: Wanneer kiest u voor welke oprijkleppen?

(Advertorial) De nieuwe range oprijkleppen biedt de klanten van Broshuis diverse lengtes, breedtes en uitvoeringen. Daarnaast hebben we nog onze welbekende ECO klep en de losse aluminium oprijkleppen. Zoveel verschillende keuzes, maar wanneer kiest u welke oprijklep? In dit blog zullen wij u per type oprijklep uitleggen wanneer u deze het beste kunt kiezen.

Allereerst is het belangrijk voor u om te weten met welke aspecten u rekening moet houden:

De keuze voor oprijkleppen wordt altijd bepaald door de lading die u ermee gaat vervoeren. Heeft de lading genoeg bodemvrijheid, zodat deze niet vastloopt door een scherpe oprijhoek en heeft de lading genoeg ‘power’ om een steile oprijhoek op te rijden?

Daarnaast zal de mate van gebruik van de oprijkleppen bepalen of bedieningsgemak doorslaggevend is. Als de oprijkleppen veel gebruikt worden, zult u waarschijnlijk sneller voor een hydraulisch bedienbare oprijklep kiezen. Voor het in- en uitklappen alsmede het verschuiven in de breedte van de oprijkleppen is een electro-hydraulische pomp in het chassis verwerkt. De diverse functies van de oprijkleppen worden bediend via een centrale bedieningsunit.

Toch spelen er ook andere punten mee, namelijk: 

Klik hier voor de complete uitleg!

DEEL HET

Meer over...