Broshuis PL2: Meer slag en lagere laadvloer

Onder de naam PL2 brengt Broshuis een volledig nieuwe generatie pendelassen op de markt. Hiermee beantwoord Broshuis aan vragen uit de markt naar een lagere laadvloerhoogte en een grotere veerweg.

De nieuwe PL2 pendelas koppelt een maximale veerweg en pendelafstand aan een minimale laadvloerhoogte bij een toelating van 12 ton aslast in Nederland. Met deze tweede generatie Broshuis pendelassen, de PL2 wordt een minimale rijhoogte van slechts 810 mm gerealiseerd met een slag van maar liefst 550 mm.

Uniek ontwerp

De PL2 staat niet alleen voor een nieuwe pendelas, maar ook de constructie van de oplegger door de ingenieurs van Broshuis onder handen genomen. Hierdoor is niet alleen de PL2 in staat om verder te pendelen, de ruimte daarvoor is ook aanwezig onder de oplegger. Verder is de positie van de veerremcilinder zodanig dat deze optimaal beschermd wordt. Door het unieke nieuwe ontwerp is er dan ook meer bodemvrijheid waardoor er minder kans is op schade.

Primeur

Het nieuwe PL2 pendelas syteem is binnenkort leverbaar op alle voertuigen in het Broshuis assortiment. Met name bij toepassing op diepladers vormt deze primeur van Broshuis voor een revolutie. De overgang van het lage diepbed naar het nieuwe, lagere asstel is voortaan belangrijk kleiner en dat zorgt voor meer mogelijkheden. De SL2 vormt dan ook een belangrijke innovatie binnen het Broshuis leveringsprogramma.

What you see is what you get!

Belangrijk is dat alle afmetingen zoals Broshuis die communiceert ook daadwerkelijk overeen komen met de serie- productie modellen. Dit geldt voor zowel de stuurhoek als de laadvloerhoogte en de veerweg. De juistheid van deze belangrijke afmetingen zijn voor klanten in het exceptioneel transport van essentieel belang en dat begrijpt Broshuis als geen ander. 

Het nieuwe PL2 systeem staat voor 50 procent meer pendelen, 550 mm aan slag en voor minder onderhoud en schade. 

DEEL HET

Meer over...