Broshuis: Patent toegewezen op containerchassis

Trailerfabrikant Broshuis heeft het aangevraagde patent op het  MFCC-HD containerchassis, toegewezen gekregen. Het gaat hierbij om een verstelmechanisme waarbij gemak voor de chauffeur voorop staat. Bijkomend effect is dat de kansen op fouten tijdens de bediening tot nul is gereduceerd.

Tijdens de IAA in Hannover introduceerde Broshuis dit nieuwe type multifunctioneel container chassis. Standaard is dit nieuwe chassis uitgevoerd als Heavy Duty chassis en daarmee volgens Broshuis geschikt voor alle soorten tank-containers en swap-bodies. Bovendien is zonder concessies te doen aan de stevigheid, duurzaamheid en stabiliteit van het oude chassis, ook het eigengewicht verder omlaag gebracht waardoor klanten niet langer de afweging hoeven te maken tussen eigengewicht en functionaliteit. 

Easy Select

De grootste verandering van deze nieuwe Heavy Duty uitvoering ten opzichte van het oude type zit hem in het bedieningsgemak. Met de nieuwe gepatenteerde "push / select / pull”  bedieningsmethode is extra in- en uitstappen voor de chauffeur niet meer nodig. De gebruiker dient slechts de juiste containermaat te selecteren en het chassis zal automatisch op de juiste uitschuiflengte blokkeren, zonder enige fysieke inspanning, foutloos, snel en veilig. Bekijk ook het filmpje!

DEEL HET

Meer over...

Video's van Broshuis: Patent toegewezen op containerchassis

  • Video bij:Broshuis: Patent toegewezen op containerchassis