Broshuis met wielkuilen-aanbod op Bauma

Trailerbouwer Broshuis laat op de Bauma, die start in de tweede week van april, een assortiment semi-diepladers met wielkuilen zien, voor het vervoer van bouwmachines.

Door de laadvloer op bepaalde posities te verlagen is het mogelijk dat banden van bepaalde voertuigen lager komen te liggen waardoor de transporthoogte eenvoudig gereduceerd kan worden. Zo kunt u grote machines eenvoudig vervoeren op een semi dieplader. Naast het verlagen van de laadvloer is de wielkuil ook een uitstekende vorm van ladingzekering.

De wielkuilen hebben een flauwe hoek, waar verreweg de meeste wielmaten van bouwmachines in passen. De kuilen zijn voorzien van 'gripstrips' en zowel in als nabij de kuil zijn sjorogen gemonteerd. De wielkuil zelf heeft ook al een lading zekerende werking. Bij de wielkuilen worden sterke en lichet vulstukken geleverd, zegt Broshuis, mocht er andere lading met de semi dieplader vervoerd moeten worden. Ook in uitgeschoven toestand laat Broshuis naar wens extra wielkuilen ontstaan.

Het bouwen van een semi dieplader met wielkuilen is een specialistisch vak. Dankzij de nieuwste computerprogramma’s kan Broshuis een zeer nauwkeurige sterkteberekening uitvoeren. Hierbij kan Broshuis exact berekenen waar de oplegger verstevigd moet worden om  de beste oplegger te kunnen leveren. Hiermee krijgt de klant een oplegger met een extreem lange levensduur, waardoor het rendement op lange termijn groter is, aldus Broshuis.

DEEL HET

Meer over...