Broshuis levert 170e oplegger af aan US Army

Onlangs heeft het Amerikaanse leger de 170e Broshuis semi-dieplader officieel in gebruik genomen. Hiermee rondt Broshuis B.V. de grootste order uit de geschiedenis van het bedrijf succesvol af.

In totaal heeft het Kamper familiebedrijf een kleine 2 jaar over deze order gedaan. De 170 stuks tank-transporters, 8-assige pendelas semi-diepladers werden in de zomer van 2019 besteld naar aanleiding van zeer uitgebreide testen. Twee prototypes zijn in Amerika getest tot het uiterste en hierbij kwam Broshuis als winnaar uit de test en kreeg daarmee de opdracht voor de levering van 170 trailers. Direct na de order heeft Broshuis een speciale defensielijn opgezet waar deze opleggers gebouwd werden.

“We zijn erg dankbaar en trots dat we deze opleggers hebben mogen bouwen,” vertelt Pieter-Bas Broshuis. “Het heeft ons inzicht gegeven in de kwaliteit van onze opleggers en dat je dan de beste bent, is altijd prettig om te horen. We willen graag de beste zijn en als het grote Amerikaanse leger dat bevestigt, maakt me dat erg trots op het team. En al onze klanten kunnen optimaal profiteren."

"We hebben namelijk al onze pendelas-opleggers mede dankzij deze extreme testen zo sterk en zo licht mogelijk kunnen maken. Dat vertrouwen zien we terug bij de vele orders van civiele klanten die inmiddels ook bij ons besteld hebben.”

 

 

DEEL HET

Meer over...