Broshuis Experience op BedrijfsautoRAI

Broshuis pakt op de BedrijfsautoRAI uit met de 'Broshuis Experience.' In de Broshuis stand kunnen bezoekers het gevoel van innovatie beleven met nieuwe presentatie technieken. 

Maar liefst zes opleggers zal Broshuis op de stand tonen waaronder de gepatenteerde SL-Air semi-dieplader. Met een laadvloerhoogte van slechts 79 cm, 12 ton per as en een laag eigen gewicht biedt dit nieuwe type oplegger een hoog netto laadvermogen bij een bijzonder lage vloerhoogte.

Broshuis toont op de stand onder meer de grote diversiteit aan mogelijkheden en producten uit het programma. Zo zal er naast de opleggers met onafhankelijke wielophanging ook aandacht zijn voor de conventionele doorgaande assen en de pendelassen. Zo toont Broshuis een 3+5 Pendelas dieplader-dolly combinatie. Ook de nieuwe 4-assige en 3x uitschuifbare SL-Trailer van de firma Arjen Kandt wordt tentoon gesteld in Amsterdam.

Verder is er uiteraard aandacht voor de 2CONnect, het succesvolle deelbare containerchassis van broshuis. Naast het bekijken van opleggers is er bij Broshuis ook de mogelijkheid om met behulp van de meest recent ontwikkelde product configurator uw eigen innovatieve trailer samen te stellen.
Broshuis staat van 20 tm 24 oktober op stand nr: 01.209.

 

 

DEEL HET

Meer over...