Broshuis Event 2019

Zaterdag 12 januari wordt in Kampen het Broshuis Event georganiseerd. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorme happening waar alle truckfabrikanten aan deelnemen. Naar verwachting worden er rond de 10.000 bezoekers verwacht in Kampen.

Opmerkelijk is dat veel klanten de moeite nemen om met beladen combinaties naar Kampen te rijden om daar deel te nemen aan de show. Er is dan ook een enorme hoeveelheid speciale voertuigen te bewonderen. Heel bijzonder is een oplegger waarmee treinen vervoerd kunnen worden. Deze unieke oplegger is van een Spaanse klant en is voor deze gelegenheid in Kampen te zien. Ook klanten uit Engeland, Zweden en Duitsland kwamen over met hun Broshuis trailers.

Verder kan de fabriek bezichtigd worden en is er uitleg over de bouw van de trailers. Ook leveranciers, de media en leveranciers van accessoires geven acte de precánce in Kampen. Voor iedereen is er wat te doen, en ook voor de kinderen is er vermaak. Het Broshuis Event is dan ook een echte aanrader!

DEEL HET

Meer over...