Broshuis 2CONnect jubileert op de BedrijfsautoRAI

Tijdens de BedrijfsautoRAI 2015 is er op de stand van Broshuis een waar jubileum te vieren. Het is namelijk precies 12,5 jaar geleden dat de 2CONnect werd geintroduceerd op de BedrijfsautoRAI in 2002.

De 2CONnect is een vijf-assig deelbaar containerchassis wat een geheel eigen plek op de markt veroverd heeft. Tot de introductie van deze 'breker' was het vervoer van twee twintig voet containers vrijwel alleen mogelijk met een motorwagen-aanhangwagen combinatie. Met een oplegger was het beladen of lossen van beide containers vrijwel niet te doen, althans niet voor een ramp.

Door de oplegger in twee delen uit elkaar te halen kunnen beide containers voor de ramp geladen worden. In 2002 was dat een revolutie die er voor zorgde dat de populaire trekker-oplegger combinatie nog meer mogelijkheden kreeg.

Het 2CONnect concept legde Broshuis geen windeieren. Sinds de introductie in 2002 werden er maar liefst 1050 van deze koppelbare containerchassis gebouwd en verkocht. Alle reden voor een bescheiden feestje dus tijdens de BedrijfsautoRAI. Broshuis is te vinden op stand nr: 01.209

DEEL HET

Meer over...