Alleskunner van Trias voor Compact Rent

Onlangs leverde de Apeldoornse trailerspecialist Trias weer een bijzonder staaltje vakwerk af. Het gaat om een oplegger die speciaal is ontworpen om in de meest krappe en moeilijk bereikbare plaatsen rupskranen te kunnen afleveren.

De oplegger is voorzien van een volledig opklapbare achterzijde, zodat de totaallengte van de oplegger met 2000 mm ingekort kan worden. De assen zijn voorzien van een elektro hydraulisch stuursysteem, met nabesturing zodat de chauffeur het stuursysteem volledig zelf in de hand heeft, en zo op zeer krappe locaties zijn lading kan laden of lossen.

Verbreden

Verder is de oplegger voorzien van een 20 tons hydraulisch doorrijdek, het doorrijdek en achterklep zijn beide voorzien van radiografische bediening. De laadvloer is met twee keer 200 mm te verbreden naar ca 3 meter, en voorzien van vier breedteborden. Wanneer er voertuigen met kleine wielen geladen moeten worden, zijn er 70 cm lange aluminium oprijplaten meegeleverd.

Bovendoen is de Trias oplegger voor de assen voorzien van vier stuks RVS kisten en tussen de assen zijn opleggerbreedte stophoutbergingen gerealiseerd.

Er zijn 30 stuks Trias 13,4 tons uittrekbare sjorogen voorzien. Deze sjorogen zijn zelfs uittrekbaar als er lading bovenop staat, en als de vloerverbredingen in gebruik zijn. Zoals u van Trias gewend bent is ook deze veelzijdiige oplegger volledig gegalvaniseerd.

DEEL HET