Aksoylu aanhangwagen voor Postma Grijpskerk

Postma Transport Grijpskerk heeft een drie- assige Aksoylu middenas aanhangwagen in gebruik genomen. De aanhangwagen werd aangepast door Carrosserie Yntema in Heerenveen.

De aanhangwagen is voorzien van een hydraulisch hefbare voorzijde die door Yntema Carrosseriebouw in Heerenveen werd afgerond. Hierdoor past de aanhangwagen perfect achter de Yntema opbouw van de DAF XG motorwagen. Yntema zorgde ook voor de keurige kisten onder de laadruimte waarin ladingzekering materialen kunnen worden opgeborgen.

De aanhangwagen heeft naast het hydraulisch verstelbare voorste gedeelte een uitschuifbare achterkant. Ook aan de achterkant is de aanhangwagen uitschuifbaar, namelijk met 140 cm. Hierdoor wordt laden en lossen eenvoudig gemaakt. De vloerhoogte van de aanhangwagen is in rijstand 85 cm. Het laadvermogen van de drie- asser bedraagt 15,5 ton. 

Postma Transport Grijpskerk vervoert met name landbouw machines met deze speciale combinatie. Een tweede Aksoylu aanhangwagen voor dit bedrijf is inmiddels onderweg vanuit de fabriek in Turkije.

Aksoylu trailers worden in Nederland vertegenwoordigd door Twente Trucks & Trailers.

DEEL HET

Video's van Aksoylu aanhangwagen voor Postma Grijpskerk

  • Video bij:Aksoylu aanhangwagen voor Postma Grijpskerk