27 D-TEC containerchassis voor Van Driel

Van Driel Transport uit Bergambacht, met nevenvestigingen in Fußgönheim (bij Ludwigshafen) en Pétange (Luxemburg), heeft haar vloot met 27 D-TEC contanerchassis uitgebreid. ‘Wij kiezen al jaren voor D-TEC vanwege de sterke constructie. Die constructie is onder andere zeer geschikt voor ons tankcontainervervoer. Bovendien zijn de Flexitrailers multifunctioneel inzetbaar, omdat we daar ook alle andere ISO-containers mee kunnen vervoeren’, aldus directeur-eigenaar Kees van Driel.

Door de eisen van Van Driel Transport is binnen D-TEC de zogenaamde ‘Van Driel-uitvoering’ ontstaan. Wij hebben later ook weleens 2 andere merken aangeschaft, omdat er snel nieuwe chassis nodig waren en D-TEC op dat moment een lange levertijd kende. We merkten echter al snel, dat deze chassis niet aan onze eisen voldeden. Inmiddels rijden er in onze vloot 75 chassis, waarvan er door ons 11 keer noodgedwongen een uitstapje is gemaakt naar een ander merk. Naast Flexitrailers heeft Van Driel  eveneens 10 D-TEC Combitrailers in zijn vloot, die naar volle tevredenheid worden ingezet op Duitsland. ‘Gezien de huidige ontwikkelingen bij D-TEC zal er nog jaren een goede samenwerking blijven bestaan’, besluit Kees van Driel. 

Zijn bedrijf valt onder de paraplu van EKB Container Logistik uit Bremen. EKB is gespecialiseerd in one-way transporten van zeecontainers en tankcontainers vanuit Le Havre, Antwerpen, Rotterdam, Bremen, Bremerhaven, Hamburg en Gdynia met bestemmingen door heel Europa.

DEEL HET