17 Nieuwe D-TEC containerchassis voor Van der Most

Trailerbouwer D-TEC heeft in december twee nieuwe Combitrailers geleverd aan Van der Most Transport. Eerder dit jaar nam het Rotterdamse transportbedrijf 15 nieuwe Flexitrailers in gebruik met de nieuw ontwikkelde uitschuifbare zijafscherming. ‘We kiezen al jaren voor het merk D-TEC vanwege de prijs en kwaliteit en een stukje meedenken hoe er efficiënt en kostenbesparend gewerkt kan worden. Zo is ook de uitschuifbare zijafscherming ontstaan vanwege onze vraag naar tijdsbesparing’, aldus Mark van der Most.

Uitschuifbare zijafscherming

Van der Most Transport heeft 160 containerchassis in haar vloot waarvan het merendeel bestaat uit Flexitrailers. ‘Met de Flexitrailers kunnen wij alle maten ISO-containers vervoeren, omdat het chassis in het midden en aan de achterzijde uitschuifbaar is. Wanneer wij veel korte ritten maken rondom de terminal, is de nieuwe uitschuifbare zijafscherming een perfecte oplossing: we hoeven de trailer immers niet meer in te schuiven als deze onbeladen is. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op, die goed aansluit bij de D-TEC slogan: lift up your profit! Bovendien slijt het chassis minder hard, omdat we minder in hoeven te schuiven’, aldus Mark van der Most over de nieuw ontwikkelde uitschuifbare zijafscherming, waarvoor D-TEC de tweede prijs bij de ‘Trailer Innovation Awards 2021’ in de wacht sleepte. Het filmpje laat dit mooi zien! 

Van der Most Transport

Van der Most Transport is gespecialiseerd in het wegvervoer van alle types deep-sea containers sinds 1991. Binnenkort op 1 januari 2021 mogen zij hun 30-jarig bestaan vieren. De relatie met D-TEC begon in 1993 met de levering van de eerste Combitrailer. Daarna volgde al snel leveringen van multifunctionele containerchassis. Omdat Van der Most Transport een belangrijke afnemer voor D-TEC is op de Nederlandse thuismarkt, wordt het transportbedrijf door de trailerfabrikant betrokken bij nieuwe ontwikkelingen aan containerchassis.

DEEL HET

Video's van 17 Nieuwe D-TEC containerchassis voor Van der Most

  • Video bij:17 Nieuwe D-TEC containerchassis voor Van der Most