16 Portmaster containerchassis van D-TEC voor Peeman Transport

D-TEC mocht onlangs 16 Portmaster containerchassis aan Peeman Transport leveren. Directeur Jan Peeman over zijn aankoop: ‘We kozen wederom voor D-TEC, omdat ook wij geloven in het constant innoveren vanuit een goede basis.”

“Uiteindelijk hebben wij al jaren een relatie met D-TEC en hebben de evolutie van de producten duidelijk meegemaakt. En wanneer je al meer dan 100 D-TEC’s hebt gehad, weet je wat je uiteindelijk koopt. Nu kozen we voor 16 Portmasters, omdat we in het korte werk de Flexitrailer als te bewerkelijk zien. Zeker nu de chauffeurs in Rotterdam geconfronteerd worden met flinke boetes voor het rijden met uitgeschoven trailers, maken ze echt geen oversteek meer van de ene naar de andere terminal”, aldus Peeman. 

Hij vervolgt: “Daarnaast is het dan constant in- en uitschuiven en dat wil je niet. Verder monteerde D-TEC op ons verzoek de opzetblokken voor de swapbody’s aan de twistlock-balk vast. Onze chauffeurs ervaren het slepen met de blokken toch als zwaar en tijdrovend. Bijkomend voordeel is dat een collega ze niet voor langere tijd komt lenen. Omdat we meer en meer door onze klanten worden gevraagd om tanks te laden, hebben we ervoor gekozen om het chassis naast de ADR-keuring ook te laten voorzien van een lekbak, slangenluik en opbergkist. Kortom een mooi licht en flexibel chassis, waar we zeker weer jaren plezier van kunnen hebben!’

DEEL HET