10 D-TEC Flexitrailers voor Heisterkamp Trailer Rental

Heisterkamp Trailer Rental uit Oldenzaal schafte recent 10 D-TEC Flexitrailers aan om haar verhuurvloot verder uit te breiden. Dit is de tweede serie van 10 stuks, vorig jaar heeft D-TEC de eerste serie uitgeleverd. Het merk D-TEC staat goed bekend bij onze klanten en de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Daarnaast zijn we te spreken over de snelle en duidelijke communicatie met D-TEC', leggen Bart Peters en Rick Kruse van Heisterkamp Trailer Rental uit. 

Heisterkamp gaat deze nieuwe chassis inzetten voor klanten in Nederland, België en Duitsland. De Flexitrailers zijn uitgevoerd met een Flexilock (schuifkop), zodat ook 45 ft containers legaal vervoerd kunnen worden. ‘Op deze manier kunnen onze klanten deze trailers multifunctioneel inzetten van 20 tot 45 ft.’ 

Heisterkamp Trailer Rental is gespecialiseerd in de verhuur van containerchassis, (mega) schuifzeil-, kasten-, koel- en luchtvrachttrailers in allerlei verschillende specificaties. De organisatie maakt onderdeel uit van Heisterkamp Transportation Solutions.

DEEL HET