Kennis Trailers B.V.

Kennis Trailers BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van steenopleggers voor de bouwbranche. De jaarproductie van gemiddeld honderd opleggers wordt hoofdzakelijk in Nederland afgezet, maar ook in Frankrijk, België en Duitsland worden de specialistische Kennis producten gewaardeerd.

Belangrijke kenmerken van de Kennis trailers zijn de grote stabiliteit, de geavanceerde besturing en het maatwerk. Door toepassing van hoogwaardige staalsoorten en een innovatieve bouwwijze leveren de Kennis opleggers de ideale combinatie van eigen gewicht en een bijzonder stabiel en torsievrij chassis.

In het vervoer van bouwmaterialen worden de Kennis-opleggers zwaar op de proef gesteld. Zelfs met de hoogste belasting en onder soms slechte terreinomstandigheden moeten de opleggers blijven presteren. Dit doet een zware aanslag op onder meer het besturingssysteem. Kennis-opleggers zijn om die reden uitgevoerd met een verzwaard assenstel. De besturing vindt plaats door het unieke en beproefde Kennis Heavy Duty stangensysteem. Dit systeem is door Kennis ontwikkeld en biedt een optimale stuurgeometrie. Hierdoor zijn ook de lastigste hoekjes op de bouw bereikbaar.

Kennis steenopleggers zijn leverbaar in diverse afmetingen met naar behoefte 2, 3 of zelfs 4 assen. De vierasser met twee bestuurbare assen is de ideale oplossing om met een 4×2 trekker zonder problemen de weeglussen te passeren.

Kennis Trailers B.V.
Strangeweg 1
7731 GV Ommen
Nederland
T. +31 (0) 529 459 500