MATEBA Monitoring Solutions BV

MATEBA Monitoring Solutions BV is uw partner voor het (draadloos) meten, registreren en bewaken van kritische parameters tijdens productie, transport en opslag of in een cleanroom of laboratorium. Voor de sector transport & logistiek leveren wij tevens voertuigvolgsystemen, track & trace én ladingbeveiliging. Door al deze systemen en datastromen aan elkaar te koppelen en weer te geven in een zeer gebruiksvriendelijke (web-) software bieden wij u 24/7 volledige (koude) ketenbewaking. Om maximale betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid te bieden werken wij uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten als: Euroscan, ORBCOMM, Trans-Safety LOCKS en RMONI Wireless. Wij helpen u te voldoen aan de nodige (wettelijke) normen en richtlijnen zoals TAPA, GMP, GDP, GAMP, BRC, HACCP, General Foodlaw, etc. Ons specialisme ligt met name in de sectoren voeding, health care en farma.

Euroscan

Euroscan/ORBCOMM zijn twee toonaangevende bedrijven op het gebied van high end telematica. Temperatuurbewaking, voertuigvolgsystemen en complete systeemoplossingen voor truck- & reeferdata inclusief communicatie zijn hun specialisme. Transport, klein of (extreem-) groot, over land, weg, water, spoor of door de lucht, met Euroscan/ORBCOMM is dit 24/7, realtime onder controle!

De keuze is makkelijk, ORBCOMM.

24/7 realtime overzicht over uw vloot, altijd en overal. ORBCOMM bewaakt uw trailers, trucks, containers, graafmachines, bulldozers, aggregaten. etc. Via het GSM-netwerk of eigen OG2 satellieten heeft u permanent en overal ter wereld inzicht in positie, temperatuur, koelmotordata & sturing, vergrendeling, brandstofniveau, etc. 100% zekerheid!

Trans-safety LOCKS

Trans-safety LOCKS heeft zich inmiddels een leidende positie verworven in het produceren van hoogwaardige anti-diefstal- en alarmeringssytemen, mechanische & electronische sloten en grendels voor de transportsector. Vanaf 2007 is Trans-Safety LOCKS lid van de TAPA. Grotendeels zijn alle onderdelen en systemen voorzien van een certificering conform VdS en/of SBSC.

RMONI Wireless NV

RMONI Wireless NV ontwikkelde een complete range hardware en software voor draadloze bewaking van kritische parameters. De hardware kunnen we duidelijk in twee markten verdelen, mobiel (transport) en stationair (productie, koel-/vriescel, magazijn, cleanroom en laboratorium). Voor de software kennen we ook twee niveaus. Sensor2web is een cloud-concept met de data-opslag op een externe centrale server en Sensor4lab is een cloud-concept met de data-opslag op een eigen interne centrale server.

MATEBA Monitoring Solutions BV
Twentepoort oost 61-16
7609 RG Almelo
Nederland
T. +31 (0)85 4867620