KTTC

Kraker Truck & Trailer Care B.V.

Voor reparatie en onderhoud van alle merken trailers, schuifvloeropleggers, onderlossers, aanhangwagens en trucks kunt u nu terecht bij Kraker Truck & Trailer Care, ofwel KTTC. Bij KTTC, gevestigd in Nisse (Zld), staat een team van niet minder dan 20 specialisten klaar voor het onderhoud van úw wagenpark!

Klanten van Kraker Trailers zijn gewend aan de constante zorg voor hun voertuig, voor én na oplevering. Om deze after sales service te kunnen blijven bieden op de manier en op het niveau dat klanten van Kraker gewend zijn, is de keuze gemaakt om de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden onder te brengen in een nieuw bedrijf: KTTC. Bosman Truck & Trailer Service B.V. zal vanaf nu ook opereren onder de naam KTTC.

Ook voor schadeherstel en APK-keuringen biedt KTTC de beste mogelijkheden: door de brede kennis en ervaring kunnen alle werkzaamheden snel en efficïent worden uitgevoerd. Bovendien kan KTTC alle gangbare onderdelen aan zeer concurrerende prijzen leveren. De 24-uurs service van KTTC is altijd bereikbaar: +31 (0) 113 644 210

KTTC is ook partner van European Trailer Care, waardoor u in heel Europa 24/7 verzekerd bent van optimale hulp door specialisten.

KTTC
Drieweg 7
4443 RD Nisse
Nederland
T. +31 (0) 113 644 210
F.: +31 (0) 113 644 260