Dutch Trailer Center specialist in verhuur en gebruikt

Dutch Trailer Center is het verhuurbedrijf dat hoogwaardige trailers aanbiedt die zijn geproduceerd door Pacton, Kennis of Floor. Het bedrijf biedt zowel huurtrailers aan, als gebruikte trailers voor de verkoop.

Inmiddels biedt het bedrijf een verhuurvloot van plusminus tachtig trailers. Hoofdzakelijk gaat het daarbij om open Floor opleggers, om kraanopleggers voor bijvoorbeeld stenenvervoer, containerchassis, of om open trailers voorzien van een meeneemheftruck waarbij de trailer al dan niet is voorzien van een gestuurde as, of schuifzeilopleggers voorzien van een meeneemheftruck.

Bij Dutch Trailer Center zijn afspraken naar wens te maken over de looptijd van het huurcontract. De trailers verkeren altijd in topconditie, DTC werkt vanuit de fabrieksvestiging van Pacton in Ommen, waar de beste onderdelen voor deze trailers altijd beschikbaar zijn.

DTC coördineert niet alleen de verhuur van genoemde trailers en de verkoop van gebruikte trailers. DTC koopt ook het totale aanbod inruilers van Pacton Trailers BV in. Dit gebeurt ook bij andere partijen. Het aanbod bestaat uit het complete gamma, van aanhangwagens en opleggers van iedere gewenste uitvoering voor iedere gewenste toepassing. Volg voor een indruk van DTC ook de instagram-pagina: 

https://www.instagram.com/dutchtrailercenter/ 

Dutch Trailer Center specialist in verhuur en gebruikt
Strangeweg 1
7731 GV Ommen
Nederland
T. +31(0)653433225

Video's van Dutch Trailer Center specialist in verhuur en gebruikt

  • Video bij: Dutch Trailer Center specialist in verhuur en gebruikt