Trans-Safety LOCKS

MATEBA Monitoring Solutions BV is uw partner voor het (draadloos) meten, registreren en bewaken van kritische parameters tijdens productie, transport en opslag of in een cleanroom of laboratorium. Voor de sector transport & logistiek leveren wij tevens voertuigvolgsystemen, track & trace én ladingbeveiliging. Door al deze systemen en datastromen aan elkaar te koppelen en weer te geven in een zeer gebruiksvriendelijke (web-) software bieden wij u 24/7 volledige (koude) ketenbewaking. Om maximale betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid te bieden werken wij uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten als: Euroscan, ORBCOMM, Trans-Safety LOCKS en RMONI Wireless. Wij helpen u te voldoen aan de nodige (wettelijke) normen en richtlijnen zoals TAPA, GMP, GDP, GAMP, BRC, HACCP, General Foodlaw, etc. Ons specialisme ligt met name in de sectoren voeding, health care en farma.

Trans-safety LOCKS

Trans-safety LOCKS heeft zich inmiddels een leidende positie verworven in het produceren van hoogwaardige anti-diefstal- en alarmeringssytemen, mechanische & electronische sloten en grendels voor de transportsector. Vanaf 2007 is Trans-Safety LOCKS lid van de TAPA. Grotendeels zijn alle onderdelen en systemen voorzien van een certificering conform VdS en/of SBSC.

ELB-Lock

Het electronische vergrendelsysteem ELB-Lock is het meest geavanceerde vergrendelsysteem van dit moment. De ELB-Lock is te bedienen vanaf de thuisbasis, met een keypad op de deur of via een afstandbediening. Door de ELB-Lock te koppelen aan de telematica van Euroscan ontstaat er een compleet systeem dat aan alle eisen voldoet conform o.a. BAT V1. De ELB-Lock is compleet waterbestendig en doorstaat de zwaarste mechanische krachten, tot wel 4000kg. Ontwerp, electronica en behuizing is volgens de nieuwste technieken en conform automotive standaard geproduceerd. De systemen zijn voor zowel 12 VDC als 24VDC gebruik. De ELB-Lock is te koppelen via RS232, RS485, CAN-bus, etc. aan de centrale stuurunit en uit te breiden met extra sensoren zoals een lichtsensor, bewegingsmelder, etc.

Mechanische sloten & grendels

Trans-Safety LOCKS heeft een heel portfolio aan mechanische sloten en grendels. Voor elke toepassing is er wel een oplossing. Van deurgrendel tot hangslot en van King Pin-slot tot disselgrendel. Grotendeels zijn de sloten en grendels voorzien van de nodige certificering confrom VdS en/of SBSC.

Trans-Safety LOCKS
Twentepoort oost 61-16
7609 RG Almelo
Nederland
T. +31 (0)85 4867620