TrailerPartners

TrailerPartners is de speciale trailerservice van het MAN-dealernetwerk. Dat betekent dat onderhoud en reparaties aan getrokken materiaal ook bij MAN-dealers is te regelen. Alles dus op één adres – dat is makkelijk en het scheelt kostbare tijd. Bovendien hanteert TrailerPartners scherpe prijzen.

Het gaat bij TrailerPartners om service in de breedste zin van het woord. Letterlijk alles wat met trailers te maken heeft, biedt TrailerPartners. Van controle, reparatie, onderhoud en apk-keuringen aan alle soorten getrokken materieel, tot aan reparaties en onderhoud aan aanverwante zaken zoals koelinstallaties, laadkleppen, laadkranen, meeneemheftrucks en beveiligingsvoorzieningen. En is er schade aan de trailer, dan regelt de MAN-dealer ook het herstel daarvan. Het is kortom de ultieme totaaloplossing voor MAN-trekker en trailer.

Kwaliteit is verzekerd dankzij goed opgeleide monteurs en het gebruik van louter originele onderdelen van A-merkfabrikanten en toeleveranciers. Ook de voorgeschreven werkplaats- en diagnoseapparatuur is in huis.

TrailerPartners werkt met zeer scherpe prijzen, die concurrerend zijn in de markt. Klanten krijgen bovendien totale transparantie in de kosten dankzij een heldere prijsopgave vooraf.

TrailerPartners
Zuiderinslag 14
3833 BP Leusden
Nederland
T. +31 33 285 2100
F.: +31 33 285 2102