VTR aanhangwagen voor Hoogendoorn

Vlastuin trailerbouw in Renswoude, kortweg VTR heeft onlangs een multifunctionele drie- assige aanhangwagen afgeleverd aan P.J. Hoogendoorn Transport BV. De aanhangwagen is geschikt voor meerdere soorten afzetcontainers, maar is ook als vlakke aanhangwagen inzetbaar.

De beide goten met rollers die de afzetcontainers geleiden zijn aangebracht in een verder vlakke vloer, waardoor de aanhangwagen universeel inzetbaar is. Doordat de aanslag en de geleiding van de containers op meerdere posities te plaatsen is kan er flexibel mee gewerkt worden. De aanhangwagen wordt ook ingezet voor het vervoer van betonelementen. Om die reden zijn er op meerdere plaatsen rongpotten aangebracht voor het zekeren van de lading.

De BPW assen zijn voorzien van 245/70 banden in dubbele montage op de 17,5 inch wielen. De assen zijn in wide-spread opstelling geplaatst voor een zo hoog mogelijk laadvermogen. Aan weerszijden zijn er fraaie kisten aangebracht voor het opbergen van allerlei benodigdheden. Verder is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid. Zo is de aanhangwagen volledig gescoopeerd en afgewerkt met hoogwaardige lak. De extra verlichting rondom is geheel overeenkomstig de wensen van P.J. Hoogendoorn Transport uit Lunteren.

DEEL HET