TTS Swifterbant is jarig

TTS Swifterbant Truck & Trailerservice is al weer een jaar open. Het bedrijf maakte een mooi eerste jaar door en is inmiddels depot van MFTC en erkend Kraker-partner. Verder maakt TTS Swifterbant deel uit van European Trailer Care.

Een deskundig team onder leiding van Cor Pastoor staat klaar voor onderhoud en reparatie aan (schuifvloer)trailers, kippers, onderlossers, aanhangwagens, bussen of trucks. Ook voor schadeherstel en APK-keuringen is TTS Swifterbant hét aangewezen adres. De werkzaamheden worden snel en efficiënt uitgevoerd, zodat voertuigen niet langer stilstaan dan absoluut noodzakelijk.  

Erkend servicepunt Kraker Trailers 

TTS Swifterbant is erkend servicepunt van Kraker Trailers en Cargo Floor. Dat betekent dat de monteurs volledig op de hoogte zijn van alles wat met Kraker-schuifvloertrailers te makenheeft en dus alle voorkomende reparaties kunnen uitvoeren. De jaarlijkse keuringen van Kraker-voertuigen kunnen ook in Swifterbant worden uitgevoerd. Ook kan men bij TTS Swifterbant terecht voor advies en aankoopbegeleiding van een nieuwe Kraker-schuifvloertrailer.  

Depot Moving Floor Trailer Center 

TTS Swifterbant is depot van MFTC. Laatstgenoemde verhuurt schuifvloertrailers om zo transporteurs te helpen tijdelijke drukte op te vangen. TTS Swifterbant heeft een aantal MFTC-voertuigen op voorraad staan. Huurschuifvloertrailers kunnen dus voor klanten in de regio bij TTS Swifterbant worden opgehaald en ingeleverd.  

Gemak dient de transporteur 

Goede planning bij onderhoud van het wagenpark is van groot belang. TTS Swifterbant is van mening dat transportondernemers zelf moeten kunnen plannen wanneer ze hun  voertuig(en) binnenbrengen. Zo zorgen TTS Swifterbant en de klant samen voor minimale stilstand door onderhoud.  

Op www.ttsswifterbant.nl is daarom op een eenvoudige manier het onderhoud zelf in te plannen in de online agenda. Transporteurs kunnen 24 uur per dag zelf online aangeven op welke dag en tijd zij hun voertuig voor onderhoud willen brengen. De medewerkers van TTS Swifterbant passen dit vervolgens in in de werkplaatsagenda en bevestigen de planning aan de klant. Door het onderhoud op deze manier te plannen kan stilstand op momenten dat het minst wenselijk is grotendeels worden voorkomen.  

Kortom, bij TTS Swifterbant is de klant 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van: 

  • optimale hulp door vakkundige specialisten
  • vakkundig advies en snelle service
  • reparatie en onderhoud alle merken trucks en trailers
  • APK-keuringen en tachograaf ijken
  • schadeherstel
  • balanceren en uitlijnen van wielen
  • aircoservice
  • wasstraat
  • levering van onderdelen tegen scherpe prijzen

 

 

DEEL HET

Meer over...