Pyxis investeert in de toekomst met Krone

Pyxis TransMission heeft de afgelopen maanden stevig geïnvesteerd in getrokken materieel. De behoefte aan opleggers was zeer uiteenlopend, van containerchassis tot gestuurde koelopleggers maar voor iedere behoefte heeft Krone een oplossing.

Logistiek dienstverlener Pyxis Logistics vervoert van pakket tot volle vrachten en van geconditioneerd tot dedicated logistics. Het bedrijf timmert zeer actief aan de weg, met ervaren en bevlogen medewerkers.

De verhuizing naar een nieuw logistiek centrum in het Noord-Hollandse Blokker is een van de volgende stappen die het bedrijf gaat zetten. Met een eigen wagenpark van ruim 50 eenheden en de connectie met het netwerk van TransMission kunnen vele logistieke vraagstukken passend worden opgelost.

Na alle aanbiedingen voor nieuw getrokken materiaal beoordeeld te hebben kwam Pyxis uit bij Krone. De behoefte was breed en daarmee kon Krone optimaal uit de voeten. Er werden containerchassis, gestuurde koelopleggers en kastenopleggers met en zonder stuurassen aan de vloot toegevoegd. 

De heer Pedro Verheijden deelt desgevraagd mee: “Met onze brede aanvraag wilden we toch ook een kwantiteitsvoordeel halen. Omdat Krone een goed en breed aanbod had, konden wij bij de mensen van Krone Trailer BV terecht voor de juiste oplossing”.

DEEL HET

Meer over...