Nieuwe emissievrije B-serie modellen van Thermo King

Thermo King breidt zijn programma uit met nieuwe B-serie modellen. Deze nieuwe koelunits zijn emissievrij en geheel elektrisch aangedreven. De serie werd exclusief ontworpen voor distributie en last mile bezorging van goederen in de binnenstad met kleine vrachtwagens en bestelwagens in de binnenstad en “begrensde” stedelijke gebieden.

De B-serie is hiermee volgens Thermo King geschikt voor alle soorten toepassingen, waaronder verse, bevroren en warme producten en het vervoer van farmaceutische producten.

Doordat de units van de nieuwe B-serie volledig compatibel zijn met zowel voertuigen met interne verbrandingsmotoren als met volledig elektrische voertuigen, kunnen distributiebedrijven een volledig elektrisch aangedreven en emissievrije koelvloot exploiteren. Doordat de nieuwe units volgens Thermo King minder energie verbruiken wordt de accuduur verlengd waardoor de flexibiliteit van de distributiemogelijkheden wordt vergroot. 

Om de operationele efficiëntie van vervoersactiviteiten verder te verhogen, zijn de B-serie en het gehele assortiment van voertuigaangedreven vrachtwagenunits van Thermo King verbonden via TracKing telematics Connectivity dat volgens Thermo King continu inzicht geeft in de zichtbaarheid van de beladingstoestand en van het voertuig zelf en van de prestaties van de koelunit. Via een computer of mobiel apparaat hebben vlootmanagers toegang tot kritische data om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert.

 

DEEL HET