Nationwide treedt toe tot European Trailer Care

European Trailer Care, een keten van onafhankelijke trailer reparatiebedrijven, gaat een samenwerking aan met de Britse pechhulpdienst Nationwide Assistance Group. De Britse instantie treedt toe tot de keten van ETC.

Met hun werkplaatsen en 27 goed uitgeruste servicewagens verzorgt Nationwide de 24/7 pechservice en onderhoud voor trucks en trailers in zuid en oost Engeland. Ook voor afsleepdiensten wordt Nationwide ingezet middels hun eigen vloot van 60 bergingswagens. Voor geheel Engeland wordt gebruik gemaakt van hun grote netwerk.

Voor de klanten van European Trailer Care betekent dit dat heel Engeland binnen het eigen netwerk is afgedekt voor pechservice, onderhoud en afsleepdiensten. Vanwege alsmaar toenemende werkzaamheden in Europa verwijst Nationwide op haar beurt klanten die hier service nodig hebben, door naar de werkplaatsen van European Trailer Care.

European Trailer Care is in 2001 opgericht door vijf werkplaatsmanagers in de Benelux. Inmiddels zijn er 30 vestigingen in de Benelux, en is European Trailer Care in Europa vertegenwoordigd met 5 vestigingen in Polen en 2 vestigingen in Roemenië. De kracht van European Trailer Care is om klanten in heel Europa te ontzorgen. 

DEEL HET