Multifunctionele H&W Combi voor Bom Transport

Bom Transport heeft gekozen voor een multifunctionele H&W opbouw en aanhangwagen voor een nieuwe Scania combi. De doorlaadcombi is in de breedte en hoogte verstelbaar en is voorzien van een laadklep en rijplaten voor het vervoer van machines en tractoren.

Dankzij het doorlaadsysteem kan de Scania bakwagen geladen en gelost worden zonder de aanhanger aan of af te koppelen. Voor de aanhanger werd bewust voor een chassishoogte van slechts 95 centimeter gekozen. “We vervoeren tractoren en machines,” vertelt Bom. “Met het extra lage chassis kunnen we deze en andere vrachten tot 3,05 meter hoog binnen de wettelijk toegestane maten inwendig meenemen.”

Gevarieerd transport

Bom Transport vervoert de meest uiteenlopende lading, van steigermateriaal, aluminium trusten en zonweringen tot beursstands en graszoden. Het bedrijf, gevestigd in het Limburgse Oostrum, vervoert alles behalve losgestorte en gevaarlijke goederen. Het kleine bedrijf, dat ruim twintig jaar bestaat, heeft een stabiele klantenkring en zo’n twintig medewerkers. Naast het reguliere transport worden talloze andere werkzaamheden voor klanten uitgevoerd en beschikt Bom Transport over meer dan 1000 m² vloeroppervlakte voor de opslag van goederen. De nieuwe truck is de tweede Scania die aan het vijftien eenheden tellende wagenpark is toegevoegd. 

 

 

 

DEEL HET