Lage Aksoylu middenasser voor Postma Grijpskerk

Postma Transport uit Grijpskerk neemt een bijzondere, drie assige middenas aanhangwagen in gebruik. Het gaat om een Aksoylu aanhangwagen die op maat gemaakt werd voor Postma.

De aanhangwagen is met 80 centimeter bijzonder laag en heeft een laadvloer van 8,42 meter. Postma Grijpskerk vervoert veel landbouw werktuigen en daarvoor is de lage laadvloer van groot belang. Bijzonder aan de aanhangwagen is dat het voorste deel hydraulisch omhoog kan. Hierdoor kan er over de aanhangwagen heen gereden worden naar de laadvloer van de motorwagen. Niet alleen het voorste dek werkt hydraulisch. Ook de verlengbare dissel en de uitschuifbare oprijklep werken hydraulisch. Met de extra, uitschuifbare rijplaten is een bijzonder kleine oploophoek realiseerbaar waardoor ook machines met kleine wielen zoals hoogwerkers eenvoudig te laden zijn.

De aanhangwagen is voorzien van BPW assen met 205/65R17,5 banden in dubbele montage. De aanhangwagen is volledig gegalvaniseerd en is uitgerust met Wabco techniek en Aspol LED verlichting. Het eigen gewicht bedraagt slechts 6960 kilogram.

Aksoylu is een Turks merk dat in Nederland vertegenwoordigd wordt door Twentetrucks.nl

 

DEEL HET