Knapen Trailers breidt uit

Knapen Trailers uit Deurne is bezig met een uitbreiding van de productie met 3100 vierkante meter. Met drie nieuwe productielijnen maakt Knapen naar eigen zeggen een grote stap in de capaciteit.

Achter de schermen werd al langer gewerkt aan een groot kwaliteitsproject wat binnenkort voltooid wordt. De productie van opleggers wordt grootschalig gerobotiseerd in de toekomst. Bijzonder is dat binnen die automatisering en robotisering maatwerkproductie leidinggevend was. Flexilititeit en maatwerk binnen de productie blijven daardoor ook in de toekomst op het niveau zoals de klanten dat kennen van Knapen trailers, aldus het bedrijf.

Opvallend is dat Knapen Trailers blijft inzetten op laswerk. In iedere Knapen Trailer zit ruim vierhonder meter laswerk en volgens Knapen is dat de meest ideale verbinding. Knapen denkt hiermee zowel uit gewicht- als uit kwaliteits oogpunt de meest ideale constructiemethode in huis te hebben. Andere merken waaronder Schmitz en concurrent Kraker investeerden onlangs juist in techniek waarbij boutverbindingen de maat zijn.

 


 


 

DEEL HET

Meer over...