Zwaar spul van Trias Trailers

Trias Trailers uit Apeldoorn heeft de afgelopen jaren een duidelijke koerswijziging doorgemaakt. Met de bouw van speciale opleggers en aanhangwagens voor speciale toepassingen vestigde Trias een naam in dit segment.

Trias Trailers begon ooit als specialist op het gebied van materieel voor B-E rijbewijs. De laatste jaren is de Apeldoornse trailerbouwer echter volop bezig met het produceren van speciale voertuigen in de breedste zin van het woord. Zo ontwikkelde Trias Trailers bijzondere trucktransporters en speciale voertuigen voor allerlei toepassingen. Twee mooie voorbeelden daarvan worden midden in de Europahal getoond tijdens de BedrijfsautoRAI.

Zo staat er een oplegger voor de firma Pol uit Hoogeveen. De uitschuifbare kraanoplegger is voorzien van twistlocks die op verschillende breedtes instelbaar zijn. De oplegger zal worden ingezet met daarop een vijftig tonmeter autolaadkraan. Voor het vervoer van portacabin- achtige units is dat ideaal.

Een andere typische Trias combinatie is voor J. Middelkoop uit Nieuw Vennep. De Actros motorwagen is voorzien van een Trias opbouw. Daar achter is een Trias aanhangwagen gekoppeld met een verlaagbaar diepbed. Hierdoor kunnen de meest uiteenlopende landbouw werktuigen binnen de legale hoogtematen vervoerd worden.

DEEL HET