Zeven Lamberet koeltrailers voor Jan de Rijk

Na de eerste serie van zeven stuks heeft Carrosseriebouwer Elenbaas uit Poortvliet ook een tweede serie van zeven Lamberet koeltrailers aan Jan de Rijk mogen leveren.

Ditmaal betrof het een serie Lamberet koel/vries oplegger in multi-temp uitvoering voorzien van geïntegreerde Joloda Hydraroll rollenbannen. Met deze rollenbanen is de insteek van de oplegger 2750 mm. De nieuwe trailer zijn voorzien van een Carrier Vector 1950 MT koelmachine in low-noise uitvoering aangesloten op de aluminium Lamberet brandstof tank van 240 liter die links en rechts te vullen is. Door een goed overleg en bezoek aan de fabriek in Frankrijk heeft Lamberet volgens Elenbaas kunnen voldoen aan alle gestelde eisen aan dit specifieke koel/vries materieel.

De Lamberet opleggers kenmerken zich volgens Elenbaas door hun ongeëvenaarde isolatiewaarde in combinatie met een laag eigen gewicht. Dit zijn voordelen die de transportondernemer die iedere dag, zelfs iedere kilometer terugziet. Het bewijst volgens Elenbaas dat de productrange van Lamberet uiterst interessant is in de exploitatiekosten.

DEEL HET