Zes Krone Profi Liner trailers voor Sluyter

Afgelopen week heeft Sluyter Logsitics zes nieuwe Krone Profiliners in ontvangst mogen nemen via  Krone Trailer BV. Eerdere ervaringen met de schuifzeiltrailers van Krone in gestuurde versie, waren voor Sluyter één van de redenen om ook bij deze investering weer met Krone in zee te gaan.

De opleggers zijn onder meer voorzien van een hardhouten omega vloer van 40mm, een 2 tons ondervouw laadklep en een inwendige hoogte van ca 2,75m. De trailers staan op Krone assen met schijfremmen en Krone banden in 10 tons uitvoering. Sinds een paar jaar rijdt Sluyter met Krone trailers. De eerste serie heeft een gestuurde as en doet naar tevredenheid dienst bij het bedrijf. 

Sluyter Logistics is in de jaren uitgegroeid tot  een logistieke dienstverlener actief op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage , distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en containertransport Deze activiteiten worden vanuit zeven vestigingen verzorgd door ca. 275 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 200 eenheden op de weg. Sluyter Logistics heeft logistieke centra in Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Rotterdam en Tilburg. Naast deze Sluyter-vestigingen heeft Sluyter Logistics een deelneming in IWS te Schiphol.

De woordvoerder van Sluyter deelt desgevraagd mee: “Eerdere ervaringen met Krone en zijn medewerkers heeft ons doen besluiten om ook deze opleggers direct bij Krone te kopen. Korte lijnen en doen wat je belooft is wat ons daarin het meest aanspreekt. Bovendien hebben  ze een compleet programma dat onze behoeften afdekt”.

 

DEEL HET

Meer over...