Wezenberg levert twee Krone City Trailers aan Druijff B.V.

Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden heeft twee Krone City Trailers mogen leveren aan Druijff B.V. uit Woudenberg. De trailers zijn vanuit de fabriek voorzien van full-colour reclame van de klant waarvoor Druijff B.V. de trailers zal gaan inzetten.

Vanuit de fabriek zijn de trailers verder voorzien van een automatisch vetsmeringsysteem en zijn ze aan de achterzijde afgewerkt met RVS en LED verlichting. De totale lengte bedraagt 11,2 meter en de enkele tien tons as heeft een stuursysteem van Tridec. Druijff B.V. is een bedrijf met 100 jaar ervaring in het verzorgen van transporten en verhuizingen. Inmiddels is de leiding over het bedrijf over gegaan naar de vierde generatie van vader op zoon. Het is de eerste keer dat ze kiezen voor Wezenberg Trailers.

Waar het bedrijf destijds begon met het verzorgen van transport met paard en wagen en later een bakfiets, is het nu met de levering van de nieuwe Krone City Trailers en een nieuwe DAF trekker gegroeid naar een bedrijf met drie trekker-oplegger combi’s en twee bakwagens. Dagelijks vervoeren zij goederen, denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van meubels naar nieuwe woningen.

Het team van Druijff bestaat uit een kleine, vakkundige groep mensen die zich dagelijks inzet om veilig en betrouwbaar transport te realiseren.

DEEL HET