Wezenberg levert Krone Mega Liner aan Rietveld Pallets

Recentelijk leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden in samenwerking met Stern Trucks uit Utrecht een nieuwe Actros trekker in combinatie met een Krone Mega Liner af aan Rietveld Pallets BV in Utrecht.

De Krone Mega Liner is door de monteurs van Wezenberg Trailers voorzien van half ronde spatborden boven alle wielen. De achterzijde van de oplegger werd aangepast met een RVS lichtbalk met LED verlichting. De trailer staat op lage en brede 445/45 R 19,5 inch banden. Daardoor is in de trailer een inwendige laadhoogte van drie meter mogelijk. Mocht een hogere insteekhoogte bij het laden en lossen gewenst zijn, dan kan het dak geopend worden. De nieuwe trailer voldoet aan de ladingzekeringnorm DIN EN 12642 XL. De trekas van de trailer staat op 295/55 banden op 22,5 inch wielen. Daarmee wordt hoogte uitgespaard en kunnen toch grote remschijven gemonteerd worden.   

Rietveld Pallets BV levert door heel Nederland pallets, palletdeksels, opzetranden en houten kisten, zowel nieuw als gebruikt. Tevens biedt Rietveld Pallets BV de mogelijkheid om gebruikte pallets mee retour te nemen. Door de ruime voorraad en eigen vervoer kan er snel worden geleverd.

DEEL HET