Werkplaats Mooy naar Van Tilburg

Mooy Logistics uit Waddinxveen heeft de intentie haar werkplaats te ‘outsourcen’ om zich beter te kunnen focussen op haar kerntaken als logistiek dienstverlener. De samenwerking tussen beide partijen zal worden vorm gegeven in een nieuwe vennootschap  “AVT Truck & Trailerservice Waddinxveen B.V.”

Beoogd is de werkplaats vanaf 20 juni 2016 op commerciële basis te laten leiden door A. van Tilburg waarmee de flexibiliteit voor Mooy Logistics  wordt geborgd. De keuze voor A. van Tilburg resulteert volgens Mooy in een sterke partner op het gebied van Truck- & Traileronderhoud met focus op de integrale kostenverlaging. Door de commerciële benadering wordt tevens de regio Waddinxveen versterkt met een goed geoutilleerde garage en veel vakkennis.

Ton van Tilburg (AVT): “De samenwerking tussen Mooy en AVT gaat al vele jaren terug en deze stap past perfect binnen onze groei strategie. Na de opening van een vestiging in Rotterdam voor de ‘parts’-verkoop, afgelopen januari, is dit de volgende logische stap in de groei van ons bedrijf.  We zien bij steeds meer logistieke bedrijven de wens zich te richten op hun core business en het onderhoud van het wagenpark uit te besteden aan specialisten zoals AVT”.

Willem Zonnevijlle (Mooy): “De logistieke sector eist steeds meer aandacht. Het outsourcen van de werkplaats geeft meer ruimte om ons nòg intensiever te kunnen richten op het complete logistieke proces en om de verdere professionalisering vorm te kunnen geven. Voor Mooy Logistics betekent deze joint venture  dat we een professionele partner hebben voor het onderhoud van trucks, trailers en de koelunits met afspraken op basis van een SLA. Op deze manier kunnen we de werkplaats (qua locatie, vakmensen en inrichting) beter in de markt zetten”.

DEEL HET