VTR Vlastuin Trailers Renswoude

Vlastuin Trailers Renswoude is een deskundige en geroutineerde fabrikant van hoogwaardige trailers voor een veeleisende inzet. Meestal bestellen klanten een of enkele trailers, die per klant specifiek worden gebouwd. Hiermee heeft Vlastuin in heel Nederland naam gemaakt.

Op het eerste gezicht lijkt een vlakke trailer een eenvoudig eindproduct, maar Vlastuin speelt in op het feit dat klanten toch meestal net wat anders willen, voor specifieke transportdoeleinden. Dat geldt dan voor de laadvloer, de oprijplaten, de toegestane aslasten en eventuele opbergmogelijkheden van ladingzekeringsmateriaal. Vlastuin heeft hier uiteenlopende oplossingen voor, waardoor de klant altijd met zelfverzekerd weer aan de slag kan met zijn nieuwe trailer.

Vlastuin Trailers Renswoude bouwt ook semi-diepladers in alle soorten en maten, alsmede megatrailers. Complete opbouwen zoals een kippertrailer gaat Vlastuin evenmin uit de weg.

Het bedrijf uit Renswoude staat bekend om zijn bijzonder veelzijdige werkplaats, waar ook trucks worden gemodificeerd. Daarnaast wordt aan zowel trucks als trailers onderhoud uitgevoerd. Vlastuin Trailers kan hiermee dus de klanten totaal ontzorgen en als het perfecte adres fungeren voor alle onderhoud, ook aan mogelijke hydrauliek die hierbij komt kijken. 

VTR Vlastuin Trailers Renswoude
De Hooge Hoek 38
3927 GG Renswoude
Nederland
T. 0031 318 576 777
F.: 0031 318 575 616