Visbeen en Post-Kogeko fuseren

Visbeen en Post-Kogeko fuseren en vormen samen de Daily Logistics Group. De samenwerking tussen de beide bedrijven bestaat al 20 jaar en de fusie is volgens de nieuw gevormde directie dan ook niet meer dan een logische stap, die genomen is op basis van gelijkwaardigheid en met behoud van de familiewaarden.

De activiteiten van de beide bedrijven vullen elkaar goed aan. Samen realiseren zij synergieën in de markten en in de operatie. Onder de nieuwe bedrijfsnaam Daily Logistics Group behouden en versterken ze hun lang bestaande en sterke labels; Visbeen, Post-Kogeko en DailyFresh Logistics. Met deze drie labels verzorgen ze nationale en internationale distributie, wegtransport van trailers en containers, multimodaal en short sea vervoer. De Daily Logistics Group continueert de ontwikkeling van kwalitatieve oplossingen voor multimodaal transport van verse, gekoelde en bevroren producten.

Samen hebben de beide bedrijven een vloot van 270 trekkers en 725, voornamelijk koeltrailers en koelcontainers. Meer info vindt u hier!

DEEL HET