Vijf Thermo King SLXi machines voor De Groot

Ter uitbreiding en vervanging van het wagenpark schafte De Groot Global Logistics onlangs vijf nieuwe Thermo King koelmachines aan van het nieuwste type SLXi-300. “Doordat we ons onderscheiden op verschillende vlakken, hebben we geen moment getwijfeld en besloten om – als één van de eersten – dit nieuwste type koelmachine van Thermo King aan te schaffen. De SLXi bevalt ons uitermate goed. Niet alleen zijn de machines zuiniger en krachtiger, de machine wordt ook zeer compleet afgeleverd. Zo gaan wij werken met de TracKing functionaliteit waardoor we op afstand onze units kunnen gaan monitoren. Hierdoor wordt het onder andere mogelijk om 24/7 de temperatuur van de units te kunnen inzien en al dan niet te kunnen instellen.”

De SLXi units van Thermo King zijn standaard voorzien van de Thermo King BlueBox waarmee de gebruiker de mogelijkheid heeft om verschillende types telematica - Bluetooth, TracKing, iBox - te activeren.

De Groot Global Logistics werkt graag samen met partners die deze bewuste bedrijfsvoering versterken. Rob Vissers: “We hebben 21 trekkende eenheden, met allen een koeltrailer die voorzien is van een Thermo King transportkoelmachine. Ook beschikken we over een LZV en meerdere eigen containerchassis waardoor we een mooi en flexibel wagenpark hebben. Qua trucks rijden we met Scania, Volvo en DAF die zijn voorzien van de nodige opties en een ruime cabine waardoor het onze chauffeurs aan niets ontbreekt.”

Het handelsbedrijf importeert vanuit meer dan 50 landen. Deze producten komen veelal binnen in zeecontainers in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het transport hiervan, met de daarbij behorende documentenstroom, verzorgt De Groot.

In de vestigingen in Hedel, Breda en Londen worden deze goederen vervolgens opgeslagen of bewerkt en klaargemaakt voor verdere distributie. Verder beschikt het bedrijf over mogelijkheden voor op- en overslag - al dan niet geconditioneerd - en over een modern geconditioneerd warenhuis aan de rijksweg A2, direct in verbinding met één van de logistieke aderen van Noord-West Europa.

 

  

DEEL HET