Vijf nieuwe Heiwo bakwagencombi’s voor Getru

Getru Koeltransport uit Bleiswijk investeert verder met Heiwo carrosserieën, nu op vijf stuks Scania S530 V8 truckchassis en daarachter Heiwo middenas aanhangwagens.

De nieuwe aanhangwagens hebben negen tons assen p 19,5 inch wielen die worden afgeveerd met lange-slag balgen. De assen zijn afkomstig van SAF. De trekbomen zijn verstelbaar en de koelmachines zijn van het onderbouwtype TU-100 van Mitsubishi. Aan de voorkant een steunpoot en achter valsteunen. De zijmarkeringslampen knipperen mee met de richtingaanwijzers.

Getru is een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen, planten, groenten en fruit door een groot deel van Europa, uiteenlopend van Spanje en Portugal tot in Polen. Zij zijn een logistieke dienstverlener met ruim veertig jaar ervaring. Hier sluit Heiwo met bijna 100 jaar ervaring (2026 100 jarig bestaan) naadloos op aan.

Heiwo ontzorgt net zoals Getru in haar segment, ook de klanten door een totaaloplossing te bieden. Heiwo biedt een garantie van acht jaar heeft volgens het Friese carrosseriebedrijf de doorslag gegeven in de keuze van Getru.

DEEL HET