Vijf Krone trailers voor Boonstra

De vier schuifzeilopleggers zijn voorzien van schuifdak en TÜV-certificaat voor ladingzekering. Boonstra heeft speciaal gekozen voor BPW trommelremmen, een hardhouten vloer en Michelin banden. Deze combinatie zorgt er volgens Boonstra voor dat de total cost of ownership voor de langere termijn gunstiger is.

De GFK-steel is binnen 2 weken na bestelling afgeleverd. De oplegger is uitgevoerd in bloemenuitvoering met een stalen binnenwand eneen buitenwand van polyester. De oplegger bevat een Carrier Vector 1350, een Dhollandia onderschuivende laadklep, bindrail in de zijwand, 5 x rails-dak-vloer + een ventilatieluikje in kopschot en achterdeur. Deze oplegger wordt voornamelijk ingezet voor het vervoer van planten op Deense karren.

Boonstra Transport is gespecialiseerd in transport van normale lading, internationaal transport in West-Europa en 24-uurs distributie in de Benelux. Daarnaast verzorgt Boonstra het transport van aluminium in Europa en het transport van afzetcontainers en sierteelt.  Ook beschikt Boonstra Transport over een 3,5 hectare groot bedrijfsterrein met ruim 7500 m2 op- en overslag loodsen

 

 

 

DEEL HET

Meer over...