Vier Lück Ferrostar kippertrailers voor Schavemaker

Schavemaker Transport BV uit Beverwijk heeft vier nieuwe Lück Ferrostar kippertrailers in gebruik genomen. De trailers werden geleverd door H.W. van der Peet & Zn, officieel importeur voor Lück in Nederland.

Voor Schavemaker betekent de investering een hernieuwde kennismaking met de producten van Lück Fahrzeugbau want er rijden al meerdere opleggers van dat merk. De nieuwe opleggers zijn dan ook identiek uitgevoerd als de vorige serie. De volledige kipbak is uitgevoerd in hoogwaardig Hardox staal zodat de bak zowel sterk als lichtgewicht is uitgevoerd. De achterdeuren van de kippers zijn voorzien van een pneumatische zijvergrendeling, meer dan noodzakelijk bij het transport van los gestort schroot. Het chassis is van lichtgewicht staal en is verder voorzien van aluminium velgen, een liftas en een zwanenhals in het chassis voor een zo hoog mogelijke kipstabiliteit.

Naast de vier inmiddels afgeleverde opleggers is er een vervolgorder voor nog vier exemplaren geplaatst bij Van der Peet & Zn.

DEEL HET