Veldhuizen start serieproductie oprij-opleggers

Veldhuizen Wagenbouw start met serieproductie van oprij-opleggers voor het transport van machines en tractoren. Belangrijke voordelen van de nieuwe serie van Veldhuizen is de eenvoudige en lage oprij- mogelijkheid en de toepassing van arbovriendelijke oprijgoten.

De laadvloer van de oprij- oplegger is gemaakt van 35mm hardhout en uitgevoerd met 28 sjorpotten die TUV-gekeurd zijn op 5 ton. Voor machines met een extra kleine oprijhoek is de laadvloer dubbel afgeschuind en voorbereid voor roosterprofielen. De opleggers zijn uitgerust met BPW-assen, Hella verlichting en Continental banden. Stuk voor stuk A-merken die zorgen voor een onderhoudsarm leven. Teneinde de opleggers universeel te kunnen gebruiken is de aankoppelhoogte 1,15m. Standaard zijn de opleggers voorzien van 2x7-polige +15-polige stekkers.

De oprijgoten zijn gemaakt van Domex staal waardoor het gewicht tijdens het optillen slechts zes kilo bedraagt. Dat is zelfs lichter dan aluminium exemplaren, en dat is een belangrijke Arbo eis. De opleggers zijn uit voorraad leverbaar en zijn ook te huur in de afdeling C-E-Rent.

De productie vindt plaats in de Veldhuizen Wagenbouw vestigingen in Loosdrecht en Groenekan.

 

DEEL HET