Veldhuizen start kippervloot voor de verhuur

Veldhuizen Wagenbouw speelt in op de grote vraag naar kippers. Door het aantrekken van de wegenbouw is er een grote vraag naar zandkippers. De Levertijden voor nieuwe trucks lopen op en bij schade aan de auto moet er doorgewerkt worden. Om op deze vraag in te springen heeft Veldhuizen nu een verhuurvloot opgezet.

De meeste kippers zijn van het model 8x4 met een laadvermogen van 27 ton. Deze kippers zijn ontworpen met een vangmuil op 8m vanaf de bumper waardoor er diepladers getrokken kunnen worden van 10,75 m, zodat een compleet asfalt set getransporteerd kan worden. 

Voor de grotere ladingen zijn er 10x4 kippers met een laadvermogen van 30 ton. Deze zijn uitgevoerd met een 26 tons tandemstel. Voor het echte zware werk is er een vloot van 10x8 terreinvoertuigen. Deze zijn uitgevoerd met 24” banden voor maximale terrein vaardigheid en hebben een totaal gewicht van 50 ton. De kippers hebben verzwaarde assen, verzwaarde stabilisators en de sterkste veren die leverbaar zijn. 

Deze terreinbeulen zijn te huur met een versterkte Hardox bak voor transport op locatie en geschikt voor extreme belasting. De kippers zijn te huur per dag, week of  maand. Ook zijn er tarieven voor het weekend of project basis mogelijk.

DEEL HET

Meer over...