Veldhuizen naar Technische Kontact Dagen 2018

Vanaf 31 mei tot en met 2 juni worden in Almere weer de Technische Kontact Dagen georganiseerd. Veldhuizen uit Groenekan heeft het nieuws wat daar gepresenteerd wordt al vrijgegeven. Veldhuizen pakt groot uit met maar liefst 13 trucks op de 1400 M2 grote stand.

Zo is er een straat met maar liefst negen verschillende Mercedes Arocs voertuigen. Noviteiten bij deze verschillende voertuigen zijn de 8x8 met 46 ton en de 10x8 met 50 ton GVW op kenteken.

Naast het Mercedes aanbod toont Veldhuizen verder vier DAF Construction voertuigen. Noviteit is daar de 10x4 met gestuurde Midlift as met een totaal gewicht van 49 ton. Verder is de standaard FAD 530 met een wielbasis van 6,40m aangepast voor een midlift as. 

Op de afdeling oprijvrachtwagens zijn er twee noviteiten: Een knikkende OprijLF. Dit is een standaard oprijvrachtwagen waar de achterste drie meter van de laadvloer kan zakken. Hierdoor is de oprijhoek erg klein en kunnen machines eenvoudig de laadvloer op rijden. Verder toont Veldhuizen op stand nummer 61 een 220 cm brede oprijwagen met een totale lengte van slechts 7 meter. Ideaal voor in de binnenstad dus. 

Voor meer informatie over de Technische Kontact Dagen 2018 klikt u hier!

 

 

 

DEEL HET