Van't Blik benadrukt lidmaatschap ETC

Vanaf 1-1-2016 verandert de firma Van ’t Blik Truck- & Trailerservice haar naam in Van ’t Blik European Truck- & Trailer Care. Naast de naamswijziging wordt ook de gehele huisstijl duidelijk veranderd. Deze wijziging komt voort uit het feit dat de firma Van ’t Blik steeds nauwer gaat samenwerken met de leden van de vereniging European Trailer Care.

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking tussen de leden van European Trailer Care. Het doel van European Trailer Care is een goed Europees netwerk van onafhankelijke garages te creëren, iets wat in de BeNeLux en Zweden reeds staat. Door middel van een eenduidige uitstraling, werkwijze en prijsstelling kunnen we als European Trailer Care de grote nationale en internationale klanten van een prima service voorzien,” aldus Geralt van ’t Blik.

Van ’t Blik European Truck- & Trailer Care heeft vestigingen in Akkrum en Heerenveen. Er is bewust gekozen om ook Truck in de naam te vermelden, aangezien er bij Van ’t Blik zowel reparaties en onderhoud aan trucks als trailers uitgevoerd wordt.

“Ik ben erg blij dat Van ’t Blik de keuze heeft gemaakt om zijn naam en huisstijl te conformeren aan European Trailer Care. Door middel van een gezamenlijke uitstraling wordt de herkenbaarheid beter, en kan je herkenbaarder commerciële activiteiten ondernemen. De markt is veranderd, en het is in mijn ogen van essentieel belang om nauw samen te werken met gelijkgestemde ondernemers in het land. Ook is het belangrijk om onze vleugels verder uit te slaan over Europa, dit alles om onze klanten van een nog betere service te kunnen voorzien,” aldus Ernst Woortman, formulemanager van European Trailer Care.

European Trailer Care is een vereniging van onafhankelijke truck en trailer werkplaatsen met 42 vestigingen in Nederland, België en Zweden.     

DEEL HET